ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O româncă din Italia a avut un destin tragic după ce a fost călcată de o mașină în timp ce mergea pe banda de urgență a unei autostrăzi.

Se pare că după o ceartă aprigă cu soțul italian, acesta ar fi abandonat-o pe autostradă din nord-vestul țării. Ea a mers pe jos, 20 de kilometri, pe intuneric înainte să fie accidentată mortal, conform știrileprotv.ro.

O ambulanță a ajuns la fața locului, dar victima murise.

Potrivit presei italiene, Claudia Tolu, de 37 de ani, era din Constanța și se căsătorise cu un italian cu zece ani mai mare. Amândoi se întorceau acasă, în apropiere de orașul Aosta, de la o petrecere și nu se știe de ce s-au luat la ceartă.

Când a aflat vestea de la polițiști, soțul femeii a fost atât de tulburat, încât a amenințat că se sinucide. În țară, vestea i-a șocat pe părinții fetei, care știau că fata lor era fericită și se înțelegea bine cu soțul ei.

Maria Tolu, mama victimei: În mai acuma făceau 10 ani de căsătorie.
Reporter: Deci se înțelegeau foarte bine...
Maria Tolu, mama victimei: Se înțelegeau foarte bine, dar, dar nu știu...
Reporter: Ce să se fi întâmplat?
Maria Tolu, mama victimei: Nu știu, ultima oară pe 9 martie am vorbit cu ea, după ziua lui. Nu se certau deloc, chiar deloc. Foate fericiți, foarte fericiți. Am înțeles că și el este implicat, că de ce a dat-o jos din mașină și a mers 20 de kilometri fata și mai avea 30 de kilometri până acasă.

Claudia lucra ca menajeră în Italia, iar soțul ei are o firmă de construcții. În urma ei a rămas o fată de 12 ani, din prima căsătorie, de care vor avea grijă bunicii.

Șoferul care a lovit-o mortal pe româncă va fi judecat pentru ucidere din culpă, iar soțul, pentru complicitate. „Nu am putut face nimic ca să o evit, mi-a apărut brusc în față”, a declarat conducătorul auto.

Potrivit presei locale, romanca s-a mutat in Valle d’Aosta in 2006, cand s-a si casatorit cu Caputo. Ultima postare pe pagina ei de Facebook este dedicată soțului: „La mulți ani soțului meu scump și adorabil Alfonso Caputo care azi împlinește vârsta de 47 de ani. La mulți ani iubitule”, a scris ea, pe 8 martie.