Cadavrele a doi români împușcați în cap au fost descoperite vineri dimineață în zona Forchies-la-Marche din Belgia, informează RTL, citat de Mediafax

Fiica uneia dintre victime a sesizat Poliția belgiană despre disparția celor doi, care plecaseră la pescuit în zona Forchies-la-Marche. Autovehiculul cu care au plecat cei doi a fost descoperit parcat în apropierea iazului, unde au fost găsite ulterior și cadavrele. Autoritățile au demarat o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor în care s-au produs crimele.

Ancheta urmează să stabilească dacă acestea au fost planificate ori rezultate dintr-un incident neprevăzut, a informat procurorul belgian Vincent Fiasse.

Cei doi români, în vârstă de 45 și 48 de ani, au fost găsiți decedați într-o zonă izolată, aflată la circa un kilometru depărtare de drumul public, a remarcat jurnalista Aurélie Henneton.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews