ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cadavrele a doi români împușcați în cap au fost descoperite vineri dimineață în zona Forchies-la-Marche din Belgia, informează RTL, citat de Mediafax

Fiica uneia dintre victime a sesizat Poliția belgiană despre disparția celor doi, care plecaseră la pescuit în zona Forchies-la-Marche. Autovehiculul cu care au plecat cei doi a fost descoperit parcat în apropierea iazului, unde au fost găsite ulterior și cadavrele. Autoritățile au demarat o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor în care s-au produs crimele.

Ancheta urmează să stabilească dacă acestea au fost planificate ori rezultate dintr-un incident neprevăzut, a informat procurorul belgian Vincent Fiasse.

Cei doi români, în vârstă de 45 și 48 de ani, au fost găsiți decedați într-o zonă izolată, aflată la circa un kilometru depărtare de drumul public, a remarcat jurnalista Aurélie Henneton.