ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marinel Cazac și Ovidiu Nicolaica au planuri mari în Germania cu lanțul de supermarketuri Buchenland - Bucovina Markt, cu care vor să se extindă.

Marinel Cazac (35 de ani) este din Rădăuți, Județul Suceava și timp de 10 ani a fost administratorul unui restaurant în Rădăuți. Partenerul său în această afacere este Ovidiu Nicolaica (39 de ani), originar din Frătăuții-Vechi, Județul Suceava, stabilit de 9 ani la Bochum, unde are propria firmă.

"Deschidem momentan patru magazine, primul pe 25 iulie în Oberhausen și celelalte la intervale de aproximativ de 2-3 săptămâni, la Bochum, Duisburg și Essen. Avem planuri mari. Sperăm să deschidem și alte magazine în orașele din jur, și nu numai. Aici lipsesc produsele tradiționale românești. O mare parte din gama noastră de produse o achiziționăm de la mici producători din Bucovina și din împrejurimi. Materia primă a produselor, de exemplu preparate din carne, brânzeturi sau murături, va fi din România", spune Marinel Cazac pentru ziarulromanesc.de.

Cine le vor fi clienţii? "În mare parte români și ne vom da silința să atragem și alte naționalități. Bineînțeles că tricolorul ne va fi mereu alături".

Anii de pensie unde îi vor petrece?

"Pentru noi e clar. În Bucovina noastră dragă".