ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un emigrant român a fost reținut de autoritățile din Germania, fiind acuzat că a molestat o turistă în Gara centrală din Koln, anunță Mediafax.

O turistă germană în vârstă de 23 de ani a reclamat că a fost abordată de un bărbat, duminică seară, în Zona A din Gara centrală a orașului Köln. Aceasta a mai precizat că agresorul a atins-o în zonele intime.

În urma acuzațiilor, polițiștii au reținut un imigrant român în vârstă de 39 de ani, care era în stare de ebrietate. Cu toate acestea, românul a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse.

În noapte de Revelion, sute de femei au reclamat că au fost agresate sexual, de numeroși bărbați, tot în Gara centrală din Koln. În acest context, autoritățile germane au fost acuzate de toleranță față de imigranții extracomunitari, cărora li s-au atribuit numeroase agresiuni de acest tip.