ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama românului rănit în atacul armat din Las Vegas a anunțat că fiul ei a ieșit de la Terapie Intensivă și că starea lui se îmbunătățește pe zi ce trece.

„Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, dar pentru mine această fotografie este neprețuită. Fiul meu, Luca, a ieșit în sfârșit de la Terapie Intensivă și starea sa se îmbunătățește pe zi ce trece. Recuperarea o să fie îndelungată, dar sunt foarte recunoscătoare că fiul meu a primit șansa aceasta", a scris, pe pagina sa de Facebook, Carmen Iclodean.

Alături de mesaj, femeia a postat și o fotografie cu fiul ei.

Ea a mai transmis că ar vrea să poată mulțumi personal fiecăruia pentru rugăciuni, mesaje, postări și comentarii.

La începutul lunii octombrie, Ministerul Afacerilor Externe informa că un cetățean român a fost identificat printre persoanele rănite în atacul armat din Las Vegas, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Cel puțin 50 de oameni au murit, iar alți peste 400 au fost răniți în urma unui atac armat ce a avut loc, pe 2 octombrie, la un hotel unde avea loc un festival de muzică din Las Vegas, reprezentând cel mai grav atac armat ce a avut loc pe teritoriul Statelor Unite, potrivit Reuters.

Aproximativ 22.000 de oameni participau la un festival de muzică country, aceștia fiind atacați de un individ care a deschis focul asupra mulțimii. În momentul atacului, atacatorul se afla la geamul unui hotel aflat în apropierea concertului.