Continuă problemele pentru Camelia Smicală și copiii săi. Cazul doctoriței Smicală, căreia autoritățile din Finlanda i-au luat copiii a ajuns la un nou episod.

De data aceasta, copiii - Mihai și Maria  -, au ajuns în îngrijirea unui psihiatru, „grație”căruia micuța Maria a ajuns la intenții suicidale, după cum a anunțat Camelia Smicală.
 
Acesta a primit cel mai recent raport din partea medicului, document care concluzionează că fetița nu vrea să facă terapie din cauza mamei sale, pe care a văzut-o, timp de aproximativ trei ore, în două luni! Camelia Smicală a anunțat din nou autoritățile române.
 
„Am primit astăzi ultimul raport scris de către psihiatrul infantil care îmi ține copiii ostatici de 2 ani de zile, FĂRĂ SĂ FI VORBIT MĂCAR O DATĂ CU COPIII.
În raport sunt scrise următoarele :
-Maria a fost obligată la începutul anului 2018 la "terapie" în secția unde acel "medic" este șef de secție (a devenit medic șef de secție după ce a "rezolvat" problema copiilor mei)
-ca urmare a "terapiei" și a măsurilor "de protecție" Maria a vrut SĂ SE SINUCIDĂ în mod repetat, în lunile martie-aprilie 2018. In raport este scris, că Maria amenința non-stop cu sinuciderea și refuza contactul cu "terapeutul"
-Mihai, pe care nu l-au putut obliga la "terapie", nu a avut intenții suicidale.
-La sfârșitul lui aprilie, Maria refuză "terapia" spunând că îi face rău. În acea perioadă, îmi puteam vedea copiii numai sub strictă supraveghere (2 supraveghetori plus translator), timp de 1,5 ore la 3 săptămâni, fără a avea nici o posibilitate de a comunica cu Maria. Concluzia "psihiatrului" (care, repet, nu a vorbit și nici nu a văzut copiii) :starea Mariei precum și refuzul ei de a mai face "terapie" se datorează faptului că eu aș fi influențat - o(cum? Încă nu am capacități telepatie). Concluzia "psihiatrului" : copiii trebuie izolați complet de mine.

În anul 2015,când copiii au fost luați prima dată de acasă, amândoi copiii au fost aduși in stare suicidală,iar un psihiatru care a investigat (în fapt) copiii a demonstrat că :cât timp au fost acasă copiii nu au avut nici o problemă psihică, toate măsurile oficialilor le-au provocat copiilor traume majore iar singura soluție era reîntoarcerea lor acasă.

Acum, copiii nu au voie la o evaluare psihologică competentă, ci doar la evaluarea de la distanță a unui "medic" care le oferă "tratament" al cărui rezultat este o stare suicidală. Maria nu a primit nici un ajutor, numai rugaciunile voastre au împiedicat - o să facă ceva necugetat. Eu nu am fost informată despre aceasta(abia azi am aflat, din hârtii).

Ca urmare a faptului că, acțiunile oficialilor finlandezi asupra copiilor mei, le-au pus de nenumărate ori viața în pericol, am anunțat din nou ambasada României și am cerut intervenția promptă a statului român, ai cărui cetățeni suntem.

Voi face plângere și la poliția finlandeză, dar știu din start, că e o acțiune inutilă.
Am scris asta, pentru ca să știți de ce, în caz că ni se întâmplă ceva(mie mi-au mai pus o dată benzină pe motor, să mă arunce în aer...”, a scris Camelia Smicală.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews