ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lidia Drăgescu, o româncă în vârstă de 23 de ani, din Romford, Essex, a murit după ce a căzut peste o balustradă, în interiorul unei catedrale, aflată la o înălțime care putea măsura șapte autobuze în lungime.

Tănăra, care se afla la Galeria „Whispering", în interiorul Catedralei Sfântul Pavel, în momentul în care s-a produs tragicul incident, era descrisă drept „un suflet dintr-o altă lume" de către familia sa îndurerată, transmite dailymail.co.uk.

Lidia Drăgescu, în vârstă de 23 de ani, din Romford, Essex, a căzut de la o înălțime de 30 de metri, în fața turiștilor aflați, la acel moment în catedrală, după ce s-ar fi urcat pe bara de siguranță plasată la nivelul balustradei, de unde a căzut.

Circumstanțele privind moartea sa sunt, încă, necunoscute.

În cadrul unei declarații oficiale, familia sa a transmis: „Fiica și sora noastră era cel mai frumos om din lume. Inima sa era pură și bună, un suflet dintr-o altă lume. Era un student sclipitor și o figură talentată ca patinatoare. Frumoasă, inteligentă și blândă. Mereu era dispusă să ajute. Dragostea ei pentru noi era mai presus de orice cuantificare, era lipsită de egoism și bună. Tot ce avea împărțea cu noi, mereu punându-ne pe primul loc. Am iubit-o și mereu o vom iubi".

Mama fetei, Isabella (44 ani), susține că în timp ce fiica sa performa din punct de vedere academic, îi era foarte greu să își facă prieteni. 

„Mergea la Catedrala Sfântul Paul o dată pe săptămână, iar împreună mergeam în fiecare duminică. Când era singură, se ducea acolo doar ea, și, când se simțea nefericită, era locul său preferat din oraș. Adora acel loc și deseori urcam scările catedralei până ce ajungeam la Galeria Whispering. Ultima dată am fost acolo în Septembrie", a mărturisit mama tinerei.