ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O româncă urmează să ajungă în spatele gratiilor și să fie deportată, după ce a luat un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini nedorite în Dubai, relatează Muslim Jahan, citat de News.ro.

Românca a achiziționat un tratament medicamentos pentru întreruperarea sarcinii nedorite, care i-a provocat o hemoragie și a fost nevoită să ajungă într-un spital din Dubai.

Medicii au realizat sursa hemoragiei și au chemat autoritățile, întrucât aceasta nu a putut să dovedească o sarcină legitimă, iar avorturile sunt interzise în Emiratele Arabe Unite.

Procurorii au pus-o sub inculpare pentru întreținere de relații sexuale ilegale și pentru că a recurs la un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini, dar aceasta și-a retras mărturisirea în fața judecătorilor și a argumentat că a întreținut relații sexuale în afara granițelor Emiratelor Arabe Unite. Însă, magistrații au decis condamnarea româncei la trei luni de închisoare pentru întreținerea de relații sexuale în afara căsătoriei și la o lună suplimentară pentru avort. De asemenea, aceasta urmează să fie deportată în România.

Curtea de Apel a redus condamnarea la o lună de închisoare și la o amendă de 460 de euro pentru avort, precum și ordinul de deportare în România.