ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Ești o minune!”, au fost cuvintele de apreciere ale superstarului muzicii spaniole David Bisbal, după ce a ascultat-o pe Flori cântând ieri seară în cea de-a treia fază a concursului „Vocea Spaniei Junior” (La Voz Kids), informează romaniaexpres.com, ziarul românilor din Spania.

Melodia interpretată de Flori la „ultimul asalt” a fost din nou „Stone Cold”, a popularei cântărețe Demi Lovato, un cântec deloc ușor și care, potrivit propriilor mărturisiri, i-au provocat româncei destul de mari emoții. 

În această a treia fază a competiției, fiecare concurent trebuia să interpreteze din nou melodia de la „audițiile pe nevăzute”, de data aceasta în fața aceluiași juriu, a publicului și a invitatului special, cântărețul David Bisbal.  

Încă de la începutul emisiunii de luni seara, parcă toată lumea o aștepta pe ea, pe Flori, românca cu voce de aur care la „audițiile pe nevăzute” și la „faza duelurilor” a lăsat cu gura căscată atât juriul cât și publicul de la „Vocea Spaniei Junior”. 

La fel ca la „audițiile pe nevăzute”, românca a fost ultima concurentă de pe lista lui Antonio Orozco. Cu emoții, însă cu același aer de artistă înnăscută, Flori a pășit și de data aceasta încrezătoare pe scena de la Vocea Spaniei Junior, pentru ca printr-o prestație genială să reușească să se califice în semifinalele competiției. 


Încă de la „audițiile pe nevăzute”, Antonio Orozco a delarat despre Flori că e posibil ca ea să fie cea mai bună voce care s-a auzit vreodată la Vocea Spaniei Junior. 

Flori Alexandra Cuțitaru e originară din comuna Bistreț (jud. Dolj), și de 5 ani locuiește împreună cu familia sa în orașul andaluz Almonte (provincia Huelva).