ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi amănunte legate de cazul românului căruia statul britanic i-a luat copiii și i-a încredințat unui cuplu de homosexuali. 

Situația a plecat după ce între cei doi soți au apărut neînțelegeri care au dus la separarea lor, iar Social Services Haringey London U.K. s-a sesizat și a luat copiii. Florin Barbu a pierdut dreptul de a-și vedea copiii în 22 decembrie 2014, iar de atunci trăiește un coșmar.

Românului i-a fost interzis să dea publicității situația în care se află, încălcându-i-se dreptul la liberă exprimare!

"La proces mi-au dat avertisment verbal și au spus că dacă mai public ceva, îmi dau avertisment în scris și apoi dacă mai public pot ajunge în închisoare. Pe Facebook eu nu am publicat nimic după proces. dar când am ajuns în Franța am publicat tot", a declarat Florin Barbu pentru Adevarul.

"Una dintre mențiunile din raporturile Serviciilor Sociale era că soția venea târziu de la muncă și îl alăpta deși lua morfină și Andi ar fi avut probleme din această cauză. Nu este adevărat, pentru că atunci avea trei ani și nu se punea problema despre așa ceva. Ei deja știau dinainte cine va fi cuplul adoptiv, pentru că la ei, în Anglia, se știe că foarte multă dorește să adopte copii", acuză Florin Barbu.

De astăzi, Florin Barbu a intrat în greva foamei, în fața sediului Curții Europene a Drepturilor Omului din Strasbourg.