ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un român stabilit în Bruxelles a declarat că în capitala belgiană "este un haos total" dar că el are încredere în autorități.

 „Este un haos total, dar am încredere în autorități. Cred că e panica celulelor teroriste ca urmare a arestarii lui Salah Abdeslam, deci mă așteptam la atacuri în serie”, a spus românul stabilit în Bruxelles pentru Mediafax.

Două explozii puternice au avut loc, marți dimineață, în aeroportul Zaventem din Bruxelles, în jurul orei locale 08.00 (09.00 - ora României).

Potrivit reprezentanților spitalului Saint-Luc, situat în apropierea aeroportului Zaventem, au fost aduși deja 10 morți și 30 de răniți, relatează postul RTBF.

 Chiar înainte de producerea celor două explozii de la aeroport au fost trase focuri de armă și s-au auzit strigăte în arabă, transmite agenția de presă Belga. Autoritățile au activat planul de catastrofă regională și toate drumurile care duc spre aeroport sunt închise, inclusiv traficul feroviar spre și dinspre aeroport care a fost închis.

Martorii au declarat că au "simțit " undele de șoc provocate de explozii și cred că deflagrațiile au avut loc la check-inul pentru cursa  American Airlines, la ora locală 8.00 dimineața( 9.00- ora României), relatează Daily Mail.