ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tabloidul The Sun a publicat o nouă poveste prin care se încearcă întinarea imaginii românilor din Marea Britanie.

Potrivit jurnaliștilor britanici, muncitoarele din România care lucrează la Amazon fură telefoane din depozitul companiei ascunzându-le în zonele intime pentru a le scoate din depozit fără a fi detectate.

Tabloidul britanic mai scrie că pentru a înșela paznicii femeile poartă o centură de metal, ca să aibă o scuză atunci când trec prin detectorul de la ieșire, informează Ziarul Românesc.

Metoda de a fura a româncelor a fost descoperită atunci când una dintre angajate a uitat să poarte centura respectivă. Ea ar fi fost percheziționată corporal, iar telefonul a fost găsit în vaginul acesteia.

Cu toate acuzațiile făcute, tabloidul NU PREZINTĂ NICI UN FEL DE DOVADĂ sau înregistrare ce ar putea să confirme acest lucru, iar presupusa metodă de furt pare a fi mai degrabă o metodă de defăimare a cetățenilor români din Regatul Unit.