ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii din diaspora cer demisia ministrului de Interne, Petre Tobă. Asta după ce sute de oameni care au revenit în țară în ultimele zile au stat la cozi kilometrice la granițele țării.
 
Ultima problemă a apărut chiar azi, la Vama Nădlac, acolo unde punctul de trecere a frontierei a fost blocat două ore din cauza problemelor apărute la sistemul informatic, informează B1 TV. 

”Am primit în ultimele zile foarte multe telefoane din partea unor români care au stat la frontiere la cozi kilometrice, câte 4-6 ore, ca să poată intra în țară. Cerem demisia Ministrului Afacerilor Interne pentru modul în care a administrat această situație”, a susținut președintele Fadere, Daniel Țecu.
 
În ultimele patru zile, răbdarea românilor care s-au întors acasă a fost pusă la grea încercare. Oamenii au stat cu orele la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac, din cauza unor controale riguroase ale vameșilor.