ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din Namur, singurul așezământ românesc de acest fel din Belgia, face un apel către toți credincioșii care pot contribui să ajute la achitarea ultimei rate pentru clădirile în care funcționează.

Clădirile Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului" din Vedrin-Namur, Belgia au fost achiziționate în mai 2011 de la o mănăstire catolică de rit bizantin.

Obștea de maici s‑a instalat în noua mănăstire ortodoxă românească la începutul lunii decembrie 2011.

Site-ul oficial al așezământului monahal notează faptul că termenul limită de plată este 30 iunie 2018:

„Din păcate încercarea noastră de a plăti anul acesta numai o parte din sumă nu a fost acceptată. Astfel, într-un timp destul de scurt, trebuie să strângem întreaga sumă”.

„Facem un apel călduros pentru a susține plata ratei! Chemarea noastră să nu fie o silnicie, ci să întâlnească libertatea dragostei dumneavoastră astfel încât toți și fiecare să ne întâlnim cu Cel ce este izvorul a toată iubirea. Chiar și un ajutor mic, pentru noi înseamnă foarte mult”.

Suma de care este nevoie însumează 60.000 de euro. Cei care doresc să ajute pot dona în contul: IBAN BE91 363-0864888-76,  SWIFT (BIC): BBRU BEBB.

Mai multe detalii și date de contact puteți găsi atât pe site-ul oficial al mănăstirii cât și pe site-ul oficial al Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale.