ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cetățean român a încercat să deschidă, în zbor, ușa unui avion care efectua o cursă internă în Spania, autoritățile stabilind că nu este vorba de un caz de terorism, informează site-ul de știri UltimaHora.es.

Incidentul a avut loc luni la bordul unui avion care zbura între Palma de Mallorca și Ibiza. Imediat după decolarea avionului, un pasager s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat spre una din ușile aeronavei. Fiind într-o stare vizibilă de nervozitate, bărbatul a încercat să deschidă ușa avionului.

Românul, în vârstă de 44 de ani, a fost imobilizat în câteva secunde de alți pasageri și de însoțitorii de bord. Piloții au alertat cel mai apropiat turn de control și au decis aterizarea de urgență, potrivit Mediafax.

Avionul a aterizat în siguranță în Ibiza, iar românul a fost reținut de agenți ai Gărzii Civile spaniole sub acuzația de perturbare a unui zbor cu pasageri.