ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un român stabilit în Irlanda a câștigat 100.000 de euro la loto. Fericirea este cu atât mai mare cu cât, în urmă cu doar două luni, bărbatul și-a pierdut locul de muncă.

Românul, în vârstă de 28 de ani, a plecat să lucreze în Irlanda acum șase ani, însă de două luni este șomer, după ce și-a pierdut locul de muncă.
 
Suma de 100.000 de euro vrea să o împartă cu familia, cu care locuiește în Irlanda, în regiunea Midlands. Românul spune că va pune câte un cec de 10.000 euro în cutiile cu cadourile de Crăciun.

„Abia aștept să le văd reacțiile când vor deschide cutiile în dimineața de Crăciun și vor vedea ce este înăuntru. Nu le spun nimic despre câștig înainte”, a spus el pentru Irish Mirror.
 
Românul, care a dorit să își păstreze anonimatul, spune că va folosi o parte din bani ca să să facă o vizită în țară și să renoveze casa familiei.