ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un român din județul Sibiu a fost ucis în Italia, fiind împușcați mortal într-un club din Catania, un oraș din sud-estul statului italian. Florin Nicolae Dinu a fost implicat într-o ceartă care a ajuns să aibă un final violent. După ce a fost împușcat, acesta a murit la spital, la doar 27 de ani. Cel care a folosit arma este un afacerist, care acum se află în arestul carabinierilor.

Florin Nicolae Dinu este un tânăr din Sibiu, care se afla în vizită la tatăl său, lucrător în Sicilia. Împreună cu mai mulți prieteni, Florin a mers sâmbătă seară într-un local din apropierea gării centrale a orașului, informează Libertatea.

Scandalul a izbucnit la scurt timp, românul fiind implicat. Ulterior, în afara clubului, bărbatul a fost împușcat în abdomen, în picior și în șold. A fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. Un cetățean marocan de 24 de ani a fost și el internat, dar este în stare stabilă.

Polițiștii italieni îl anchetează pe un afacerist, în vârstă de 40 de ani, care este bănuit că i-ar fi împușcat cu sânge rece pe cei doi tineri.

Prietenii încearcă să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Acasă, în Mediaș, părinții se pregătesc de înmormântare.