ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews.ro a depus o sesizare oficială cu privire la activitățile desfășurate în trecut de către profesoara Cristina Tunegaru, documentul fiind trimis pe adresa conducerii Inspectoratului Județean Școlar Ilfov.

În adresa trimisă Inspectorului șef Ilfov, doamna profesor Florentina Ecaterina Costea, ActiveNews.ro cere instituției o anchetă asupra acuzațiilor - nenegate de către Tunegaru Magda-Cristina, de comercializare de lucrări de licență, pe internet.
 

ActiveNews consideră că acest gen de activitate este profund imorală și dăunătoare școlii, încurajând frauda educațională și consolidând ideea că nu trebuie să muncești, fiind suficient să tranzacționezi cu cine trebuie.
 
ActiveNews a scris despre faptul că în trecut, profesoara Cristina Tunegaru a publicat anunțuri la mica publicitate prin care oferea lucrări de licență contra sumei de 150 de euro, dar și meditații elevilor, în condițiile în care public a declarat că nu este de acord cu acest lucru.

Puteți trimite și voi un mesaj Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, susținând declanșarea unei anchete asupra activităților doamnei Tunegaru cu un mail la adresa: secretariat@isjilfov.ro