ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Familiilor Tinere anunță începerea proiectului Școala Familiei, iar până la finalul anului vor avea loc trei ateliere dedicate părinților din Iași.

Iată comunicatul transmis de Asociația Familiilor Tinere:

„Asociația Familiilor Tinere dă start proiectului Școala Familiei. Până la sfârșitul anului vor avea loc trei ateliere dedicate părinților din Iași.
 
Primul atelier poartă titlul „Educația caracterului” și va fi susținut de Alina Mirică, pe data de 11 noiembrie 2017, de la ora 15:00, la Galeriile Art Georgies Iași.
În cadrul atelierului vor fi abordate teme precum definirea caracterului și importanța lui în creșterea copilului, mecanismele formării caracterului și factorii care îi influențează dezvoltarea, trăsături de caracter pe care copilul trebuie să le cultive.

Atelierul va fi împărțit în două sesiuni. Prima sesiune va acoperi informațiile de natură teoretică, iar cea de-a doua va cuprinde o sesiune practică de lucru. Fiecare participant va reuși până la finalul atelierului să identifice metode de a îmbunătăți performanțele intelectuale ale copilului și să găsească mijloacele de a reda echilibrul familiei.
Înscrierile se pot face până joi, 9 octombrie, prin email la adresa familiiletinere@gmail.com, la numărul de telefon 0753 427 368 sau pe pagina de facebook a Asociației Familiile Tinere. Numărul maxim de locuri disponibile este de 25 de persoane, iar participarea costă 70 lei/atelier sau de 150 lei pentru cei care se înscriu la toate cele trei ateliere organizate până la sfârșitul anului („Comunicarea în Familie” – 26 noiembrie și „Formarea dependențelor” – 9 decembrie).
 
Alina Mirică este mamă a șase copii și profesoară de limba engleză, doctor în teologie cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”.
 
Asociația Familiilor Tinere are ca scop inițierea și organizarea de proiecte, programe și acțiuni pentru promovarea și apărarea valorilor și drepturilor familiilor tinere în societatea românească”.