Ministrul Educației, Liviu Marian Pop, afirmă, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, că la 159 de ani de la Unirea Principatelor în România avem 2.418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior, iar problema va fi rezolvată în următorii trei ani prin aplicarea programului de guvernare PSD-ALDE.

"La 159 de la Unirea Principatelor Române avem 2.418 unități școlare cu gruprile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autoritățile locale, județene și centrale vor face că toate unitățile școlare din România să aibă condiții decente pentru educația elevilor și preșcolarilor", este mesajul postat de ministrul Educației pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Educației a însoțit postarea sa cu un tabel referitor la numărul de astfel de unități școlare din fiecare județ al țării. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.