Ministrul Educației, Liviu Marian Pop, afirmă, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, că la 159 de ani de la Unirea Principatelor în România avem 2.418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior, iar problema va fi rezolvată în următorii trei ani prin aplicarea programului de guvernare PSD-ALDE.

"La 159 de la Unirea Principatelor Române avem 2.418 unități școlare cu gruprile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autoritățile locale, județene și centrale vor face că toate unitățile școlare din România să aibă condiții decente pentru educația elevilor și preșcolarilor", este mesajul postat de ministrul Educației pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Educației a însoțit postarea sa cu un tabel referitor la numărul de astfel de unități școlare din fiecare județ al țării. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews