ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Carmen Iohannis va merge în continuare la serviciu. Soţia preşedintelui României rămâne profesoară de engleză cu jumătate de normă la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu. Carmen Iohannis a cerut conducerii liceului să poate preda şi anul acesta, iar solicitarea sa a fost aprobată.

Elevii îndrumați de ea sunt acum în clasa a X-a şi se bucură că nu vor trebui să schimbe diriginta. Iar cei din clasele mai mici speră să vadă ce înseamnă să o aibă profesoară.

„În urma solicitării scrise a doamnei profesor Carmen Iohannis, Consiliul de Administrație al Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" și-a exprimat acordul privind încadrarea doamnei profesor pe o jumătate de normă”, a spus Livia Creţulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean din Sibiu.

Tot Consiliul de Administrație al liceului va trebui să decidă și în ce zile va preda soția președintelui Klaus Iohannis, potrivit digi24.ro.