ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Niciodată nu este prea târziu să studiezi. O demonstrează un bărbat din Singapore, student în ultimul an al Universității de Medicină din Iași. Are 66 de ani, iar de săptămâna viitoare va fi medic. Este cel mai vârstnic absolvent de medicină din lume.

În urmă cu șase ani s-a mutat din Singapore în România. La finalul facultăţii, povesteşte că nu a avut vreo restanţă şi mărturiseşte că visul lui este să se ocupe de cercetare științifică în domeniul oncologiei, potrivit digi24.ro.

El este Atomic Leow, din Singapore. Şi-a lăsat familia la 13.000 de kilometri distanță pentru a studia la Iași. Nu stăpâneşte bine limba română. Face, însă, eforturi, iar în fața pacienților încercă să-și stăpânească emoțiile și să vorbească pe înţelesul lor.

A devenit student la Universitatea de Medicină din Iași când avea 60 de ani. Are o adevărată colecţie de diplome de licenţă şi master în domenii precum științele agricole, pedagodia, teologia, toxicologia, dar visul lui a fost acela de a deveni medic, la fel ca ceilalți membri ai familiei:

"Fiica mea este medic, vărul meu este chirurg transplantolog de rinichi și ficat, nepotul meu este doctor, nepoata este medic, iar altă nepoată este studentă la medicină. Cumnatul meu este șef de secție în Australia. Acum este rândul meu."

Bărbatul și-ar dori să intre în Cartea Recordurilor drept cel mai vârstnic absolvent de medicină din lume.