ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După slujba de azi, Părintele ne-a propus să le aducem pe fetele de şcoală la un cerc de pictură pe sticlă, iar lui Tase ca să vină sâmbătă la un curs de chitară. Nici nu am stat la discuţii, doar am mulţumit şi gata. Slavă Domnului! Tase chiar îşi dorea să înveţe chitară după ce a abandonat vioara, iar fetele au fost încântate că vor învaţa să picteze icoane pe sticlă. Acestea s-au adăugat meditaţiilor la limbi străine, română şi matematică. 
 
Merg apoi la complexul din colţ ca să fac mici cumpărături. Într-un magazin, o fetiţă grăsuţă ca un parizer probează cu dificultăţi un costum de vrăjitoare cu aripi, stele violet şi pălărie ţuguiată, de faţă cu mama ei, preocupată să-i vină bine. Nu erau dintr-o familie înstărită, ba dimpotrivă, dar presiunea socială şi spiritul gregar o făcea pe mamă ca să dea bani pe porcăria chinezească pentru ca fata ei să fie "în rândul lumii". Adică să intre în lumea demonologiei: o spun de câte ori am ocazia, Halloween este a două mare sărbătoare în calendarul "Bisericii" satanice. 

Este încă o sărbătoare preluată decerebrat de peste ocean, ca şi parada gay de exemplu, care face din exhibarea demoniei o practică acceptabilă şi simpatică. Vom avea parte de chipuri cadaverice de copii mânjite de sânge, adică de o zi şcolară în care Ministerul Învăţământului permite (în anii trecuţi chiar propaga) o iniţiere simpatică în lumea "de jos", în care profesorii de lb. engleză fac ceea ce făceau în anii bolşevismului profesorii de limba rusă: propagandă ideologică pentru idealurile venite de la Centru. La şcoala de cartier au venit în anii trecuţi tineri americani din asociaţii care aveau girul ministerului nostru şi care le-au făcut măşti copiilor din clasa pregătitoare şi le-au spus poveşti cu spirite, vârcolaci şi fantome.

Eu propun de pe acum ca să nu va lăsaţi copiii la şcoală în ziua de vineri, când au devansat această mizerie spiritistă în şcoli. Puteţi profita de weekend şi să ieşiţi din oraş sau să va bucuraţi de o plimbare, dacă vremea va fi bună. Nu intraţi în spiritul turmei pentru că nu va obligă nimeni.

Feriţi-va copiii din calea acestui circ satanist prezentat ca simpatic, chiar dacă opănmainzii o să râdă de voi că sunteţi bigoţi, creștinopați sau mai ştiu ei cum. Creştinul nu trebuie să facă pe placul acestei lumi. Vă vor batjocori? Hristos ne spune în Evanghelia lui Matei: "Fericiţi veţi fi voi când va vor ocări şi va vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea. Bucuraţi-va şi va veseliti, că plata voastră multă este în ceruri" Iar, mai ales ţineţi minte tot cuvintele Domnului: "Şi să nu va temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; ci să va temeţi mai vârtos de acela ce poate să piarză şi trupul şi sufletul în gheenă." 
 
Încă o dată reiterez chemarea de a fi prezenţi şi de a face mărturisire în Dealul Patriarhiei, la Moaştele Sf. Dimitrie cel Nou din Basarabi şi ale Sfinţilor Trei Ierarhi, ultimele aduse din Sf. Munte Athos. Să ne întâlnim cu toţii în bucurie, nu în satanismele în care vor să ne înmuiem copiii, chiar dacă sunt cool, cu steluţe şi culori de curcubeu. Până la urma, aceasta este și lecția pe care ne-a lăsat-o Sf. Mare Mucenic Dimitrie : deși avea parte de toată slava lumii, el l-a ales pe Hristos. 

Nu schimonosiți și nu batjocoriți chipul lui Dumnezeu încuibat în sufletul copiilor voștri!