ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul profesorului de matematică de la liceul Tudor Vianu din București acuzat că și-ar umili elevii continuă. Astfel, profesorii și elevii infirmă informațiile lansate de Marcel Bartic, profesor de istorie și activist secularist.

Un profesor de la Vianu a declarat pentru „Adevărul” că scena târârii în genunchi a fost o glumă pusă la cale de colegi.


"Elevul care ar fi fost invitat să se târască în genunchi pentru o notă mai mare a fost chemat în cancelarie, împreună cu părinții săi, și a povestit că un coleg a făcut următoarea glumă: „Așază-te, mă, în genunchi că poate îți mai dă proful un punct”. Aceeași versiune o susțin și colegii de clasă ai tânărului", informează Adevărul.

Un alt elev a scris pe o rețea de socializare că totul s-a întâmplat deoarece colegul său nu a înțeles gluma pe care i-o făcuseră colegii. "Elevul nu a înțeles gluma. Stătea în prima bancă și profesorul s-a trezit cu el în genunchi la catedră. În acel moment domnul profesor i-a spus că așa ceva nu se face și l-a trimis la loc în bancă".

O fostă elevă de la Vianu, contactată de Adevărul, susține că la mijloc este vorba despre altceva.

„Deși dânsul e mai glumeț, niciodată nu a făcut glume de genul ăsta. Absolut niciodată. În schimb există foarte multă rivalitate între anumiți profesori”, a spus actuala studentă.

Afirmația fostei eleve ridică anumite semne de întrebare asupra întregii povești. Astfel, singura persoană care a confirmat acuzațiile lui Marcel Bartic este Luminița Macsim, colega acestuia de la școala privată "Little London". 

De altfel, cazul a fost popularizat de jurnalista Raluca Pantazi, pe Hotnews, la nici 2 ore de la postarea poveștii pe facebook. Tot ca o coincidență, Raluca Pantazi este o apropiată a șefului ASUR, Alexandru Toma Pătrașcu, care o "hrănește" constant cu subiecte pe teme seculariste (vezi foto) și pe care jurnalista le postează cu promptitudine pe siteul hotnews. Marcel Bartic se mândrește că este prietenul șefului ASUR( vezi mai jos).
 
De altfel, tot Raluca Pantazi a găsit-o și pe Luminița Macsim, a cărei versiune a fost preluată de siteul cu pricina. Pagina de facebook Rezistența Urbană este și mai dur o acuză pe jurnalistă că ar fi în spatele întregii afaceri( vezi mai jos).
 
Profesorul Severius Moldoveanu este unul dintre dascălii cu cele mai apreciate rezultate din sistemul educațional românesc, având numeroși elevi premianți la olimpiade naționale și internaționale. Inspectoratul Municipiului București a declanșat o anchetă.
 


 

 

 

Manipulare halucinantă în HotNews zilele astea orchestrată de Raluca Pantazi.Totul a plecat de la o postare pe...

Posted by Rezistența Urbană on 5 Februarie 2016