ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul prim adjunct al SRI nu este încadrat numai în Academia SRI ci și într-una din Universitătile fanion civile ale României, Babeș Bolyai.

Informația a fost dezvăluită de Sorina Matei, iar Universitatea a confirmat că Florian Coldea predă cursul de master/ anul 2, „Intelligence și decizie politică”, fiind angajat ca profesor asociat pe perioadă determinată al Facultății de Istorie și Filosofie, remunerat în regim de plată cu ora.

Coleg de profesorat al "conferențiarului doctor general” F. Coldea este Adrian Ivan, actualul rector al Academiei SRI.

Cursul de master pe care-l predă Florian Coldea la Babeș Bolyai, „Intelligence și decizie politică”, a fost predat în trecut de celebra Mireille Rădoi, fosta șefă de promoție de la Academia SRI, actual director al Bibliotecii Central Universitare.

Oficial, Coldea este pensionar de la începutul anului 2017, după ce a fost forțat să demisioneze din SRI la mijlocul lunii ianuarie, în urma dezvăluirilor făcute de omul de afaceri Sebastian Ghiță despre vacanțele petrecute împreună în mai multe destinații exotice.