Inițiativă lăudabilă a Bisericii Sfântul Apostol Andrei din municipiul Focsani, județul Vrancea. Parohia a organizat meditații la diferite materii pentru copiii din ciclu gimnazial.

Așadar, de luni până vineri, micuții din clasele I-VIII sunt așteptați la medidații, ce vor avea loc în Casa Praznicală a Bisericii Sf. Apostol Andrei Focșani, informează site-ul știridefocșani.ro

Meditațiile încep de la ora 17.00, sunt gratuite și sunt organizate pe materii. 

Astfel, luni, profesorul Petruța Mihai predă Limba și Literatura Română elevilor din clasele V-VIII. Marți, elevii din clasele V-VIII sunt așteptați de profesorul Mariana Șerban pentru a afla tainele din Limba și Literatura Franceză. Miercuri este „Atelierul de povești”, prezentat de profesorul Andreea Oprea, în timp ce ziua de joi este dedicată micuților din clasele I-IV, care vor fi pregătiți de profesorul învățător Anca Militaru. Ultima zi de pregătire, vineri, este pentru matematică, materie predată la biserică copiilor din clasele V-VIII de către profesorul Maria Preda.
 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.