ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inițiativă lăudabilă a Bisericii Sfântul Apostol Andrei din municipiul Focsani, județul Vrancea. Parohia a organizat meditații la diferite materii pentru copiii din ciclu gimnazial.

Așadar, de luni până vineri, micuții din clasele I-VIII sunt așteptați la medidații, ce vor avea loc în Casa Praznicală a Bisericii Sf. Apostol Andrei Focșani, informează site-ul știridefocșani.ro

Meditațiile încep de la ora 17.00, sunt gratuite și sunt organizate pe materii. 

Astfel, luni, profesorul Petruța Mihai predă Limba și Literatura Română elevilor din clasele V-VIII. Marți, elevii din clasele V-VIII sunt așteptați de profesorul Mariana Șerban pentru a afla tainele din Limba și Literatura Franceză. Miercuri este „Atelierul de povești”, prezentat de profesorul Andreea Oprea, în timp ce ziua de joi este dedicată micuților din clasele I-IV, care vor fi pregătiți de profesorul învățător Anca Militaru. Ultima zi de pregătire, vineri, este pentru matematică, materie predată la biserică copiilor din clasele V-VIII de către profesorul Maria Preda.