Inițiativă lăudabilă a Bisericii Sfântul Apostol Andrei din municipiul Focsani, județul Vrancea. Parohia a organizat meditații la diferite materii pentru copiii din ciclu gimnazial.

Așadar, de luni până vineri, micuții din clasele I-VIII sunt așteptați la medidații, ce vor avea loc în Casa Praznicală a Bisericii Sf. Apostol Andrei Focșani, informează site-ul știridefocșani.ro

Meditațiile încep de la ora 17.00, sunt gratuite și sunt organizate pe materii. 

Astfel, luni, profesorul Petruța Mihai predă Limba și Literatura Română elevilor din clasele V-VIII. Marți, elevii din clasele V-VIII sunt așteptați de profesorul Mariana Șerban pentru a afla tainele din Limba și Literatura Franceză. Miercuri este „Atelierul de povești”, prezentat de profesorul Andreea Oprea, în timp ce ziua de joi este dedicată micuților din clasele I-IV, care vor fi pregătiți de profesorul învățător Anca Militaru. Ultima zi de pregătire, vineri, este pentru matematică, materie predată la biserică copiilor din clasele V-VIII de către profesorul Maria Preda.
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews