Bianca Andreescu a câștigat luni noaptea finala de la Indian Wells, un turneu WTA Premium Mandatory, impunându-se în fața lui Angelique Kerber în trei seturi cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4. 

Bianca Andreescu a învins-o pe Angelique Kerber, nr. 8 WTA, în finala turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells cu 2-1 (6-4 , 3-6 , 6-4), reușind să remonteze în ultimul set care părea pierdut, după două ore și 18 minute.

La ceremonia de decernare a trofeului, câștigătoarea le-a mulțumit atât fanilor ei din Canada, țară sub steagul căreia joacă, dar și celor din România, locul de unde provine. „Mulțumesc că sunteți cu mine, vă iubesc!”, a spus Bianca la sfârșitul discursului, în limba română. 
 
După această victorie memorabilă, Bianca Andreescu a devenit prima jucătoare din istorie care intră în turneu cu un wildcard și apoi câștigă competiția. Succesul ei o ajută și pe Simona Halep, care, începînd de luni, își păstrează pozița a treia în ierarhia mondială WTA. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.