ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Cât de bine mai știm să ne creștem copiii într-o lume atât de complexă și urbanizată ca cea de azi? 

Merită, oare, ca părinte bucureștean de secol XXI, să învestești câteva zile din viață pentru a câștiga o înțelegere mai cuprinzătoare privind creșterea copiilor tăi?

Cu siguranță, în urmă cu câteva decenii nici nu se putea pune problema unei „școli a părinților”. Învățătura era predată din generație în generație și educația funcționa. Dovada? Bunicilor și străbunicilor noștri le plăcea munca, aveau respect pentru ceilalți și pentru valori – mai ales pentru școală și oamenii învățați. 

Așadar, acum ceva vreme, educația funcționa într-un fel de la sine. Toate te ajutau în această direcție. Comunitățile erau puternice, învățătura provenea dintr-o experiență multimilenară, trecută prin școala vieții și învățăturii creștine. Cel puțin în chestiunea educației lucrurile erau destul de clare, deplin recunoscute și împărtășite de toată lumea. 

Dar astăzi, cu cât mai rapid se desfășoară totul, cu atât nimic nu pare să mai stea în picioare. Prea multe teorii și prea puțină experiență. 

Între generații s-a săpat o prăpastie atât de mare, că nu știm cum se va mai înlătura vreodată. Comunitățile aproape au dispărut sub presiunea societății mediatice, încât oamenii se trezesc singuri și lipsiți cumva de minima experiență și minimele repere privind modul în care trebuie să-și crească copiii. 

În acest context, credem că e nevoie mai mult decât oricând de o Școală a părinților, un loc în care aceștia să beneficieze atât de informație de calitate, verificată, cât și de un loc de dezbatere și căutare a punctelor comune, de validare reciprocă a intuițiilor proprii fiecărei mame, fiecărui tată. 

Acest lucru devine astăzi posibil la București cu ajutorul Școlii părinților – A fi părinte:
traineri serioși și aplicați, cu experiență în „meseria de a fi părinte”
informația de cea mai bună calitate 
bazată pe ultimele cercetări în educație

Sună acum la 0732.855.195 sau contactează managerul școlii noastre trimițând un mesaj la adresa de contact de la www.afiparinte.ro
 
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.