ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform unui amendament legislativ promovat de un ONG local, predarea educaţiei sexuale în Polonia ar putea fi incriminată cu până la doi ani de închisoare. Acest proiect legislativ este propus de o organizaţie non-guvernamentală care militează împotriva pedofililor.

Iniţiativa este susţinută în prezent de circa 250.000 de semnatari. Persoanele care s-au declarat în favoarea acestui proiect spun că educaţia sexuală în şcoală ar putea promova un comportament sexual deviant şi ar submina totodată moralitatea copiilor.

Parlamentul doreşte să adopte o lege prin care comportamentul pedofil să fie incriminat cu până la doi ani de închisoare. Cei de la Fundacja Pro, organizatorii petiţiei, doresc să fie adăugat un nou articol prin care să se aplice aceeaşi pedeapsă şi celor care „promovează comportamentul sexual pentru minorii sub 15 ani”.