ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Pro Vita București și Alianța Familiilor din România atrag împreună atenția asupra faptului că educația sexuală, cerută insistent de ONG-urile progresiste din România, și-a dovedit ineficiența în urma implementării în sistemul de învățământ al SUA, demonstrându-se empiric nu doar că nu ajută la îmbunătățirea sănătății, ci că, dimpotrivă, este nocivă, contribuind la răspândirea masivă a bolilor cu transmitere sexuală.

Redăm mai jos o luare de poziție comună a celor două organizații, publicată luni pe pagina de social media a Pro Vita București:

NU PUTEȚI STINGE FOCUL CU BENZINĂ!

Situația îmbolnăvirilor cu #BTS (boli cu transmitere sexuală) în SUA continuă să se înrăutățească. În anul 2018 s-au înregistrat 2,46 milioane de cazuri, cele mai multe din istorie.

Importanța problemei poate fi dedusă din ritmul noilor infecții documentate după 2014: clamidia +19%, gonoreea +63%, sifilis (primar/secundar) +71%, sifilis congenital +185%.

Adolescenții și tinerii adulți sunt cei mai afectați, cu peste 50% dintre noile cazuri înregistrate la grupa de vârstă 15-24.

Autoritatea federală în materie, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor solicită „urgent” măsuri care să reducă impactul „prin promovarea sănătății sexuale, reproductive, maternale și infantile.”

Din păcate, deși an de an promotorii „educației sexuale” solicită și consumă tot mai multe fonduri pentru „prevenirea și combaterea” BTS, efectul este invers.

Aceasta pentru că ei insistă în abordarea „pompierului piroman”: epidemia de BTS din „lumea civilizată” este urmare în primul rând a imoralității sexuale (să fie clar, ne referim atât la homo- cât și la hetero-sexuali), a adulterului, a pornografiei și a avortului, transformate din comportament reprobabil, marginal sau ilegal în normalitate, după 1950.

Cei care se străduiesc să ne „educe” că viața intimă trebuie deconectată de conotațiile sale morale și mai ales de cadrul conjugal au ocazia să contemple dezastrul pe care ei înșiși l-au provocat.

De când au început în România discuțiile despre „educația sexuală” am repetat, cu fiecare ocazie, exact aceste afirmații, pentru care avem din ce în ce mai multe dovezi. A perpetua în România asemenea erori doar pentru că „așa e în Occident” este nu doar prostesc, ci sinucigaș, la nivelul societății.

Dar noi nu credem că în ONG-urile pro-educație sexuală activează proști. Dimpotrivă. Tocmai de aceea credem că aceste organizații trebuie să fie în atenția SRI - Serviciul Român de Informații.

Atentatul la sănătatea publică este o problemă de siguranță națională. Follow the money, guys!”, se arată în postarea de luni a paginii Pro Vita București.