Discuția despre Strategia de educație parentală a reînceput, marți, la Camera Deputaților, a anunțat, pe Facebook, președintele Platformei Împreună,  Mihai Gheorghiu.

"Platformei Împreună i s-a interzis accesul la conferință sub pretextul că este destinată autorităților publice. Fals. Erau invitate și organizații neguvernamentale. Noi suntem cei care am obligat ministerul și guvernul la retragerea strategiei. Acum suntem pedepsiți. Ideologia de gen este cu adevărat politică de stat. Apărați copiii României!”, a subliniat Mihai Gheorghiu.

ActiveNews a informat în mai multe rânduri despre „Strategia națională de educație parentală 2018-2025”, proiect al Ministerului Educației Naționale, care a intrat în atenția publică după ce a fost contestat de  mai mulți lideri ai societății civile,  pentru că ar urmări „reeducarea părinților” în spiritul noilor ideologii corect politice.
 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.