ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Discuția despre Strategia de educație parentală a reînceput, marți, la Camera Deputaților, a anunțat, pe Facebook, președintele Platformei Împreună,  Mihai Gheorghiu.

"Platformei Împreună i s-a interzis accesul la conferință sub pretextul că este destinată autorităților publice. Fals. Erau invitate și organizații neguvernamentale. Noi suntem cei care am obligat ministerul și guvernul la retragerea strategiei. Acum suntem pedepsiți. Ideologia de gen este cu adevărat politică de stat. Apărați copiii României!”, a subliniat Mihai Gheorghiu.

ActiveNews a informat în mai multe rânduri despre „Strategia națională de educație parentală 2018-2025”, proiect al Ministerului Educației Naționale, care a intrat în atenția publică după ce a fost contestat de  mai mulți lideri ai societății civile,  pentru că ar urmări „reeducarea părinților” în spiritul noilor ideologii corect politice.