Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a participat în acest weekend la nunta fiului său, Alexandru. Acesta s-a căsătorit religios, la o biserică din Iași, sub supravegherea unor bodyguarzi, potrivit Adevărul.

Fiul cel mare al lui Tudorel Toader, de profesie notar, s-a căsătorit religios în acest weekend, cu o tânără, medic stomatolog. Bodyguarzii au avut grijă ca presa să nu aibă acces la informații, membrii familiei au refuzat să facă orice tip de declarații jurnaliștilor.Evenimentul religios a avut loc la Biserica Sfantul Sava din Iasi, iar petrecerea la restaurantul Capitol din oras.

Potrivit unor surse din anturajul familiei ministrului justiției, nașii de cununie al celor doi căsătoriți  vor fi dezvoltatorul imobiliar Cristian Berariu și soția sa, Cosmina. 
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.