ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa României a obținut în premieră o medalie de aur la cea de-a XXVI-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Biologie, desfășurată în Danemarca (Aarhus), potrivit unui comunicat al ministerului Educației.

Medalia a fost obținută de Mircea Dan Mirea, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național "Frații Buzești" din Craiova. De altfel, aceasta este a doua medalie obținută de elevul craiovean la această competiție, după ce anul trecut a cucerit argintul la olimpiada organizată în Indonezia. 

Potrivit comunicatului citat, la această ediție a Olimpiadei Internaționale de Biologie au mai obținut medalii de bronz Alexandru Ionuț Duță (clasa a XII-a, Colegiul Național "Ion Minulescu" din Slatina) și Bogdan Ionuț Siscă Jippa (clasa a XI-a, Colegiul Național "Mihai Viteazul" din București). 

De asemenea, din lotul olimpic a făcut parte și George Cătălin Maier (clasa a X-a, Liceul Teoretic "Avram Iancu" din Cluj-Napoca).

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews