ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un profesor de religie din județul Rădăuți-Prut, județul Botoșani, Vasile Postolachi, s-a împrumutat la bancă pentru a putea duce 36 de copii din România, Republica Moldova și Ucraina într-o excursie de trei zile prin țara noastră.

Acesta a căutat 36 de copii buni la învățătură, dar nevoiași, și i-a dus să vadă câteva dintre obiectivele importante ale țării: Cetatea de Scaun a Sucevei, Mitropolia Moldovei și Bucovinei de la Iași, Palatul Culturii de la Iași  dar și mormântul Sfântului Domnitor Ștefan cel Mare.

Vasile Postolachi a pus pe picioare proiectul „Cartea unește inimi” cu ajutorul unui împrumut bancar și cu donații din partea unor oameni inimoși.

„Pentru noi, copiii din Moldova, acest proiect este o șansă să vedem România. România e așa o țară mare și frumoasă, care trebuie văzută!”, a spus o tânără basarabeancă pentru Antena 1.

Un reportaj despre acest eveniment puteți viziona aici.