ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cartea „Copilăria, o poveste despre bucurie” de Veronica Iani va fi lansată miercuri, ora 18:30, la Liceul Pedagogic ortodox „Anastasia Popescu” din București (str. Zborului, nr. 7-9, sector 2). Cu acest prilej, autoarea va citi povești și va oferi câte o carte fiecărui copil prezent. Evenimentul se înscrie în cadrul manifestărilor Zilele Educației Creștin-Ortodoxe, care au loc, în mod tradițional, la liceul „Anastasia Popescu”, în luna noiembrie, informează portalul Știri pentru Viață

„Copilăria. O poveste despre bucurie” este cea de-a patra carte publicată de Veronica Iani în colecția „Fiecare viață este un dar”, la editura Life Learning Education. Până acum, în aceeași colecție au mai apărut cărțile: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.

Copiii prezenți la eveniment vor primi în dar o carte de la autoare. Părinții care nu pot ajunge la această lansare de carte și doresc să facă o bucurie mai multor copii cu vârste între 6-10 ani (dar nu numai) pot beneficia de campania promoțională a editurii Life Learning Education, comandând minimum 5 cărți la prețul de numai 6 lei/bucata. Cei care cumpără mai mult de 5 exemplare vor beneficia de o reducere mai mare de 50%.

Cartea „Copilăria, o poveste despre bucurie” poate fi comandată pe site-ul autoarei sau la adresa de e-mail a editurii: lle.vanzari@gmail.com .