Cel mai ieftin smartphone din lume a fost lansat de o companie din India, modelul de 4 inci costând echivalentul a patru dolari. Procesorul este quad-core de 1,3 Ghz, stocarea este de 8 GB, iar pe spate camera este de 3,2 MP, potrivit go4it.ro.

După lansarea nu de foarte mult a unui model 4G pentru mai puțin de 50 de dolari, compania continuă a lansat un telefon ultra low-cost, care se pare că ar fi fost subvenționat de stat pentru a se obține un preț atât de scăzut.

Ringing Bells este compania care a lansat modelul Freedom 251 care are o valoare sub patru dolari.

India este cunoscută pe plan internațioanl pentru modelele ultra low-cost, în această țară fiind peste un miliard de utilizatori ai telefoniei mobile.

Ținând cont de faptul că telefonul este extrem de ieftin, specificațiile sunt destul de bune.

Ecran: 4 inci

Procesor: quad-core 1,3 GHz

Memorie: 1 GB RAM, interna 8 GB

Camera: Frontala 0,3 MP, principala 3,2 MP

Baterie: 1,450mAh

Sistem de operare: Android 5.1.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews