Hărțile produse de gigantul IT Apple dau o nouă eroare. Cine folosește aplicația Apple Maps pe iPhone, iPad sau Mac va avea surpriza să constate că pe drumul spre sudul litoralului unele localități au cu totul alt nume decât cel adevărat, scrie Constanta News.

Comuna constănțeană 23 August a devenit Douăzeci și Trei Decembrie, iar satul turistic 2 Mai se numește Două Mai. Dacă în aceste cazuri este vorba de greșeli care pot fi înțelese, călătorul care folosește hărțile Apple poate să viziteze localități de care nici constănțenii nu au auzit.

Apple a încurcat și numele localității Mereni – o comună situată pe drumul către punctul vamal Negru Vodă. De această dată, localitatea se numește Ebichioi.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.