Apple îşi va prezenta miercuri cele mai noi produse, în cadrul unei conferinţe care va avea loc la San Francisco.

Evenimentul de lansare va avea loc la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco, în jurul orei 20.00, ora României. 

Cel mai probabil, compania americană va dezvălui noile iPhone 6S şi 6S Plus. Analiştii spun că noile iPhone vor fi mai rapide şi vor avea camere foto mai bune decât până acum.

De asemenea, experţii spun că noile telefoane vor avea aceleași dimensiuni ca și modelele lansate anul trecut, dar rezoluții mai mari. Mai exact, 6S va avea display full HD, iar 6S Plus va veni cu QHD.

Marea schimbare adusă de noile iPhone-uri se referă la integrarea tehnologiei Force Touch, care va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică.

Dacă un utilizator va apăsa puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Pe lângă Force Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.