Gigantul IT Microsoft își diversifică operațiunile într-un mod cel puțin surprinzător. Firma fondată de Bill Gates este interesată de vânzările de marijuana, în scopuri medicale. Cel puțin așa susține compania.

Intențiile celor de la Microsoft au fost făcute publice după ce consumul de droguri ușoare în scopuri medicale și recreaționale a fost legalizat în mai multe state americane.

Firma lui Bill Gates a încheiat deja un parteneriat, potrivit digi24.ro, cu o altă companie de software care oferă programe privind inventarul produselor obținute din marijuana, plus consiliere juridică privind consumul și distribuirea de droguri ușoare.

Potrivit unui comunicat al Microsoft, compania este dispusă să investească în vânzarea drogurilor ușoare, pentru că este o piață în plină dezvoltare.
 
În Statele Unite, consumul de marijuana a luat amploare, aceasta fiind disponibilă chiar la automate.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.