Mark Zuckerberg a pierdut joi 3 miliarde de dolari, mai mult decât oricare altă persoană de pe Pământ, după ce conducerea Facebook a sugerat că operatorul rețelei de socializare nu va reuși probabil să mențină ritmul actual de creștere, transmite Bloomberg.

Acțiunile Facebook au scăzut miercuri seara cu până la 8,5% după ce compania a avertizat în timpul unei conferințe cu analiștii că avansul veniturilor va încetini în trimestrul patru, chiar dacă rezultatul din trimestrul precedent a depășit așteptările analiștilor.

În trimestrul al treilea, veniturile Facebook au urcat cu 56% față de aceeași perioadă a anului trecut, la 7,01 miliarde de dolari, potrivit digi24.ro.

Zuckerberg, fondatorul Facebook, este al cincilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de 52 de miliarde de dolari, potrivit indicelui miliardarilor calculat de Bloomberg.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.