Relația apropiată dintre șefa DNA, Codruța Kovesi, și directorul de marketing și PR al grupului RCS-RDS, Florin Nemeș, se simte și în ultimul slogan adoptat de firmă pe partea de telefonie mobilă: "La Digi Mobil primești un an  cu suspendare”.

Este vorba de noua ofertă de atragere de clienți și fidelizare a celor existenți prin care 500 de noi abonați pot câștiga o reducere de 100% a abonamentului pe 12 luni + 1 smartphone Lenovo Vibe S1 Lite pe zi oferit prin tragere la sorți în perioada 20 iulie-31 august 2016. Oferta se adresează clienților ce contractează unul dintre abonamentele Digi Mobil în perioada menționată, dar și celor ce-și reînnoiesc abonamentele pe 24 de luni. 

Informația că între șefa DNA și responsabilul de marketingul RCS-RDS există o relație amoroasă a apărut în presă imediat după arestarea spionilor Black Cube. Spioni despre care nu se mai știe nimic în prezent, aceștia aflându-se într-un arest preventiv prelungit în așteptarea trimiterii dosarului în instanță.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews