Relația apropiată dintre șefa DNA, Codruța Kovesi, și directorul de marketing și PR al grupului RCS-RDS, Florin Nemeș, se simte și în ultimul slogan adoptat de firmă pe partea de telefonie mobilă: "La Digi Mobil primești un an  cu suspendare”.

Este vorba de noua ofertă de atragere de clienți și fidelizare a celor existenți prin care 500 de noi abonați pot câștiga o reducere de 100% a abonamentului pe 12 luni + 1 smartphone Lenovo Vibe S1 Lite pe zi oferit prin tragere la sorți în perioada 20 iulie-31 august 2016. Oferta se adresează clienților ce contractează unul dintre abonamentele Digi Mobil în perioada menționată, dar și celor ce-și reînnoiesc abonamentele pe 24 de luni. 

Informația că între șefa DNA și responsabilul de marketingul RCS-RDS există o relație amoroasă a apărut în presă imediat după arestarea spionilor Black Cube. Spioni despre care nu se mai știe nimic în prezent, aceștia aflându-se într-un arest preventiv prelungit în așteptarea trimiterii dosarului în instanță.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.