Netflix poate fi accesat acum din România. Fără a face vreun anunț oficial, cel mai mare serviciu de streaming online din lume este acum disponibil și în țara noastră, cei care își fac cont acum beneficiind de prima lună gratuită, informează playtech.ro.

Netflix are în România trei planuri tarifare. Primul dintre ele, cel mai ieftin, costă 7.99 euro te lasă să te uiți la filme și seriale pe un singur dispozitiv deodată, dar o poți face pe laptop, tabletă sau telefon. De asemenea, nu există restricție privind numărul de filme și seriale care pot fi văzute. Din păcate, cel puțin deocamdată, nu există subtitrări în limba română, mai scriu jurnaliștii de la Playtech.

Al doilea abonament este cu doi euro mai scump. Astfel, pentru 9.99 euro, vei putea urmări conținut la calitate HD, pe două ecrane simultan.

Al treilea plan tarifar, de 11.99 euro, adaugă opțiunea de conținut Ultra HD, dar numai pentru anumite producții, și posibilitatea de a folosi contul simultan pe patru ecrane.

România nu este singura țară în care compania s-a extins începând de miercuri seară. În prezent, Netflix a ajuns în peste 130 de țări din întreaga lume.