Digital Cable Sistems (DCS), unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații de pe piața autohtonă, a semnat un contract de tip MVNO cu Telekom Romania Mobile Communications și va lansa servicii de telefonie mobilă, anunță Capital.ro.

Grupul Digital Cable Sistems (DCS) este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații de pe piața autohtonă. Compania oferă servicii de transmisie prin cablu și digital a programelor de televiziune, soluții de transmisiuni date și acces Internet, precum și telefonie fixă, atât pe segmentul business cât și pe cel al clientilor rezidențiali. Din 15 august compania va lansa sub brandul AKTA servicii de telefonie mobilă. 

Un MVNO (Mobile Virtual Network Operator) este un operator care furnizează servicii de voce și date mobile prin intermediul rețelei unui operator clasic de telecomunicații mobile, de la care închiriază, în baza unui acord comercial, servicii de acces la rețeaua de antene și fibră optică a acestuia. 

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conțină minute incluse atât național, cât și în roaming precum și acces internet mobil național. 

Înființat în 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, actualmente parte a grupului PineBridge Investments. Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA – adresat în exclusivitate consumatorilor individuali,  și Dial Telecom – unul dintre cei mai importanți ofertanti de servicii de acest tip pe segmentul business.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews