Un băiețel în vârstă de 6 ani viziona video-uri pe Samsung Galaxy Note 7 duminică după-amiază,când dispozitivul a luat foc în timp ce se afla în mâna copilului.

Acesta i-a spus plângând mamei sale că „nu vrea să mai vadă sau să fie în preajma niciunui telefon”. Familia a confirmat că a luat legătura cu Samsung, dar a refuzat că ofere mai multe precizări, scrie Android Central.

În urmă cu aproximativ o săptămână, utilizatorii Note 7 au fost sfătuiți de Samsung să returneze dispozitivele phablet prin Programul de Înlocuire Samsung Galaxy Note 7.

Acțiunile Samsung Electronics au înregistrat, luni, cel mai semnificativ declin din ultimele aproape două luni, după ce clienții grupului sud-coreean au fost sfătuiți să-și închidă și să înapoieze noile smartphone-uri Galaxy Note 7. 


În România a fost lansat programul de schimb al Note 7, dar pentru moment nu a fost semnalat niciun caz de explozie al dispozitivelor.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews