Un băiețel în vârstă de 6 ani viziona video-uri pe Samsung Galaxy Note 7 duminică după-amiază,când dispozitivul a luat foc în timp ce se afla în mâna copilului.

Acesta i-a spus plângând mamei sale că „nu vrea să mai vadă sau să fie în preajma niciunui telefon”. Familia a confirmat că a luat legătura cu Samsung, dar a refuzat că ofere mai multe precizări, scrie Android Central.

În urmă cu aproximativ o săptămână, utilizatorii Note 7 au fost sfătuiți de Samsung să returneze dispozitivele phablet prin Programul de Înlocuire Samsung Galaxy Note 7.

Acțiunile Samsung Electronics au înregistrat, luni, cel mai semnificativ declin din ultimele aproape două luni, după ce clienții grupului sud-coreean au fost sfătuiți să-și închidă și să înapoieze noile smartphone-uri Galaxy Note 7. 


În România a fost lansat programul de schimb al Note 7, dar pentru moment nu a fost semnalat niciun caz de explozie al dispozitivelor.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.