Apple face verificări în cazul unui iPhone 7 Plus care a explodat, incidentul fiind filmat și postat pe Twitter.

O adolescentă din Arizona a postat pe Twitter o înregistrare video în care poate fi văzut un iPhone 7 Plus ce scoate fum abundent, iar husa de protecție se topește ca urmare a unei explozii interne.

Tânăra a spus că incidentul s-a produs aparent fără nicio cauză. De asemenea, aceasta folosea un încărcător original, ceea ce elimină de pe lista posibilelor cauze varianta unui încărcător neconform.

Reprezentanții Apple au declarat că țin legătura cu tânăra posesoare a iPhone-ului afectat, iar aceasta recunoscut că Apple i-a oferit un telefon nou.

Deocamdată nu se cunoaște cauza incidentului care aduce aminte de problemele similare avute de Samsung anul trecut cu flagship-ul Note 7 care, în cele din urmă, a fost chiar retras definitiv de pe piață.

Deocamdată este vorba despre un incident singular, neputându-se vorbi de o problemă a întregii serii iPhone 7.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.