OLX.ro, liderul pieței de anunțuri din România, anunță că schimbă regulile pentru categoria auto. 

La sfârșitul anului trecut, s-a luat decizia că toți cei care postau anunțuri în această categorie să plătească. Cei care accesează OLX.ro pentru a-și vinde mașina pot adăugă, începând de luni, un anunț gratuit la fiecare 30 de zile.

Decizia vine în contextul în care OLX a început să înregistreze o scădere a numărului de anunțuri publicate în categoria auto. De asemenea, lajumate.ro, platformă administrată de Intact Media Group, care nu percepe nicio taxă pentru anunțurile cu vânzare de mașini a reușit chiar să se distanțeze pe acest segment față de OLX

La începutul lunii, OLX avea aproximativ 71.000 de anunțuri în secțiunea auto, în timp ce pe lajumate.ro erau peste 95.000.

Celelalte categorii principale ale OLX.ro rămân în continuare gratuite, oferind vizitatorilor platformei cea mai mare varietate de oferte din România.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews