Tranzacție de ultim moment în Hi-Tech, după ce Microsoft a anunțat că va cumpăra LinkedIn, afacere ce va fi încheiată în acest an.

Jeff Weiner va fi în continuare CEO LinkedIN și va fi în subordinea șefului Microsoft, Satya Nadella, potrivit Bloomberg.

Tranzacția va valora nu mai puțin de 26,3 milirade de dolari.

În urma acestei oferte, valoarea companiei LinkedIn ajunge la 196 dolari per acțiune, ceea ce duce la un plus de 49,5% față de prețul de tranzacționare al acțiunilor LinkedIn la închiderea ședinței de luni.

”Astăzi este un moment de refinanțare pentru LinkedIn”, a spus Reid Hoffman, președintele board-ului companiei, potrivit sursei citate.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews