Twitter introduce câteva modificări la platforma sa digitală, începând din 19 septembrie, în ce privește contorizarea celor 140 de caractere în cadrul mesajului postat de utilizatori, potrivit digitaltrends.com.

Trimiterea standard către utilizatorul căruia i se răspunde prin mesaj (@nume) nu va mai fi contorizată de acum înainte în limita acelor 140 de caractere, la fel se va întâmpla și cu atașamentele media precum fotografiile, videoclipurile sau imaginile animate (GIF).

Utilizatorii de Twitter vor beneficia, potrivit Agerpres, de un serviciu de alerte privind anumite platforme de streaming, dacă ei urmăresc deja conturile respective, cu care rețeaua de socializare are parteneriate. Astfel, utilizatorii vor fi informați în timp real despre transmiterea anumitor evenimente sportive ale NFL, despre știri sau emisiuni live ale Bloomberg sau alt tip de conținut furnizat de compania de știri și divertisment Cheddar.

Rețeaua de socializare încearcă astfel să-și mărească baza de utilizatori, care în prezent este de 313 milioane.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews