ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cele șase persoane care au fost reținute în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieței Constituției din Capitală au fost prezentate Tribunalului București, judecătorii dispunând arestarea preventivă a acestora, informează, sâmbătă seara, Poliția Capitalei, citată de Agerpres.

Un număr de 21 de percheziții domiciliare au avut loc, vineri dimineața, în București, pentru depistarea bărbatului care este suspectat de uciderea unei persoane în Piața Constituției.

„În dimineața zilei de 4 octombrie, în baza autorizațiilor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului București. După efectuarea perchezițiilor domiciliare menționate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliției Capitalei de către procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, transmis Agerpres.

Un bărbat a fost împușcat mortal, în Piața Constituției, duminica trecută, iar altul a fost transportat la spital  în stare gravă, după ce, aproape de miezul nopții, mai mulți indivizi s-au încăierat cu bâte, săbii și arme de foc. Incidentul a fost descris ca fiind o reglare de conturi în stil mafiot între două bande rivale de traficanți de persoane.