Cele șase persoane care au fost reținute în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieței Constituției din Capitală au fost prezentate Tribunalului București, judecătorii dispunând arestarea preventivă a acestora, informează, sâmbătă seara, Poliția Capitalei, citată de Agerpres.

Un număr de 21 de percheziții domiciliare au avut loc, vineri dimineața, în București, pentru depistarea bărbatului care este suspectat de uciderea unei persoane în Piața Constituției.

„În dimineața zilei de 4 octombrie, în baza autorizațiilor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului București. După efectuarea perchezițiilor domiciliare menționate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliției Capitalei de către procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, transmis Agerpres.

Un bărbat a fost împușcat mortal, în Piața Constituției, duminica trecută, iar altul a fost transportat la spital  în stare gravă, după ce, aproape de miezul nopții, mai mulți indivizi s-au încăierat cu bâte, săbii și arme de foc. Incidentul a fost descris ca fiind o reglare de conturi în stil mafiot între două bande rivale de traficanți de persoane.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews