ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Univ. Dr. Corneliu Turianu s-a săvârșit după o lungă suferință. În urma cu o lună s-a simțit rău și a fost dus de la biroul său de la CNSAS direct la spital, schimbând spital după spital.

Până astăzi dimineață, când a plecat de la Elias la Universitatea de Drept din Ceruri. Încă din anii '90, s-a remarcat public ca un mare luptător pentru dreptate, spune jurnalistul Victor Roncea.

Este judecătorul care a eliberat toți incarcerații ilegal de la Mineriadă - în vremea lui Iliescu! -, țărănistul care a avertizat primul asupra necesității unei Legi a Pământului, prin care să fie interzisă vânzarea acestuia către străini, magistratul care a rejudecat Procesul Ceaușescu, profesorul de drept care a semnalat aberațiile discriminării majorității românești, prin care sunt încurajate oficial actele extremiștilor maghiari, membrul și secretarul Colegiului CNSAS care a știut să deconspire cei mai perfizi colaboratori ai Securității.

Discursurile sale din Parlament și articolele sale de pe blog - adevărat lecții de Drept - stau mărturie asupra puterii, inteligenței și înțelepciunii sale. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!